TEMPAHAN


A) Cara termudah untuk order : Email maklumat majlis ke gift@qzara.com

 

B) Atau gunakan 'add to cart'


1. BUAT TEMPAHAN 
Isi jumlah/kuantiti tempahan anda dengan betul di 'shopping cart', harga tempahan anda bergantung kepada kuantiti yang ditempah.

2. Klik 
'confirm my order' dan tempahan anda akan dihantar kepada kami untuk di proses.

 

3. PENGESAHAN BORANG TEMPAHAN

Invois akan dihantar kepada anda beserta satu email yang mengandungi borang tempahan untuk anda isi maklumat tempahan anda. Segala design dan maklumat tambahan untuk produk tempahan anda perlu diisi disini dan dihantar semula kepada kami untk diproses.

+ Contoh :  KOD PRODUK/ORDER ID, KUANTITI, MAKLUMAT ANDA:

 

Item: Box B01

Warna: Merah

Kuantiti: 1000pcs

Maklumat stiker: ZAKI & FARA

 

Pastikan segala maklumat adalah betul, tepat dan tiada kesalahan ejaan. Kami tidak akan bertanggung jawab sekiranya maklumat yang dicetak adalah di atas kesilapan anda.

 

4. Kami akan memberi maklum balas secepat mungkin kepada anda dan email untuk melakukan pembayaran akan dihantar kepada anda.

 

5. PEMBAYARAN

Lakukan pembayaran dalam masa 3 hari selepas email pembayaran dihantar kepada anda.

Tempahan anda hanya akan diproses setelah bayaran dibuat. Resit bayaran perlu dihantar kepada gift@qzara.com untuk pengesahan.
+ Bayaran boleh dibuat melalui Cimbclicks atau Maybank2u. Sila klik BAYARAN untuk maklumat lanjut. Sila letakkan nombor tempahan anda (order ID) ketika membuat pemindahan / transfer supaya kami dapat memastikan bayaran anda.

+ Bayaran melalui Cash Deposit : Sila email kepada kami tarikh dan masa bayaran dibuat serta sertakan gambar bukti / resit bayaran.4. PRODUK TEMPAHAN SIAP

Kami akan menghubungi anda apabila  produk tempahan anda telah siap dan sedia untuk diambil atau dihantar melalui pos.6. PENGHANTARAN

Nombor rujukan bungkusan (tracking number) akan diberikan sebagai rujukan anda.


Cart  

No products

Shipping RM0.00
Total RM0.00

Prices are tax excluded

Cart Check out

User Online

User Online: 2
Today Accessed: 197
Total Accessed: 111376
Your IP: 54.80.89.146